Khasiat Jeli Gamat Luxor

400006_454636457929659_1055413754_n

Harga : 145000
pemesanan hubungi : 0856 4902 9862

Adakah Anda mengalami masalah-masalah seperti di bawah ;
  • Diebetes dan luka akibat daripadanya.
  • Gangguan sakit lambung
  • Sakit sendi
  • Pendarahan pada wasir
  • Menghadapi masalah pasca ketika bersalin
  • Menghadapi masalah kulit dan ingin kelihatan lebih cantik
  • Menderita akibat asma
  • Masalah Stress dan Insomnia
  • Tekanan darah tinggi
  • dan banyak lagi

(sila ke link senarai penyakit untuk maklumat lanjut)

Sudah tentu kebanyakan daripada anda mengalami masalah-masalah seperti di atas. Kalau tak mana mungkin anda sanggup meluangkan masa sebegitu lama bersama-sama dengan saya di ketika ini. Jangan bimbang dan jangan cepat berputus asa dalam mencari penyelesaian terhadap masalah dan penyakit anda demi orang yang tersayang. Ini kerana disini kami ada jalan penyelesaiannya.

Saya mengesyorkan anda menggunakan Jeli Gamat Serigama keluaran LUXOR. Satu-satunya produk unggul yang mampu meredakan dan menghilangkan penyakit-penyakit serta masalah-masalah seperti yg tertera di atas. Bukan itu saja, selain merawat penyakit ia juga merupakan makanan kesihatan yang mampu meningkatkan tahap kesihatan seseorang(mencegah) . Ini kerana Jeli Gamat Serigama bertindak menghasilkan sel dalam tubuh yang baru menggantikan sel yang rosak.

Produk ini terbukti berkesan. Ramai yang telah mencubanya dan ia memang terbukti berkesan. Banyak di antara mereka hampir berputus asa setelah mencuba berbagai-bagai product termasuk ubat di hospital. Sehinggalah mereka menemui Jeli Gamat Luxor, segalanya berubah.Ini kerana Jeli Gamat Luxor dibuat daripada gamat emas tulen yang mengandungi banyak khasiat yang anda boleh perolehi daripadanya, seperti Protein 86,8 %, 80% kolagen,Mucopolysacarida ,Condroitin Sulfat, Glukosamin, Omega 3, Mineral, Bio Active Element. Setiap fungsi zat yang saya senaraikan tadi adalah seperti berikut:

Protein
Mengandungi asid amino esensial & non esensial yang diperlukan
oleh sel tubuh untuk pembentukan sel baru
Membantu memperbaiki jaringan sel yang rusak
Berperanan dalam pembentukan antibodi
Berperanan dalam pembentukan enzim dan hormon dalam tubuh

Kolagen
Memperbaiki sistem pencernaan, menjaga lambung
Membantu pertumbuhan jaringan kulit, otot, dan tulang
Menghambat penuaan dini,mempercantik kulit
Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Mucopolysacarida
Meningkatkan pergerakan jaringan tulang rawan pada persendian
Merangsang pembentukan cairan sendi/sinofal dan meredakan linu
Menjaga keenceran darah
Membantu meredakan stress dan insomnia

Chondroitin & Glukosamin
Berperan dalam penumbuhan & perbaikan jaringan tulang rawan yang rusak
Membantu mengatasi masalah arthritis dan gangguan persendian
Mencegah inflamasi sendi & tulang
Anti osteoarthritis

Omega 3
Menurunkan kolesterol LDL dan menaikan HDL
Mengatur transmisi sistem impuls syaraf
Mengurangi kekentalan darah
Mengurangi resiko terkena serangan jantung

Mineral
Zat besi : Membantu pembentukan sel darah merah
Zinc : Berperan dalam produksi insulin dan sperma
Magnesium : membantu kerja sistem syaraf dan fungsi
jantung
Cromium : Meningkatkan kualitas fungsi insulin
untuk menjaga kadar gula darah
Selenium : Antioksidan, Meningkatkan daya tahan
tubuh

Bio Active Element
Membantu regenerasi sel-sel baru dan mempercepat
penyembuhan luka, seperti luka lambung dan maag.
Holothurin yang bekerja seperti Antimicyn sebagai
antiseptik alamiah dan antikanker

Apakah Maksud Gamat Itu Sendiri?

baiklah saya akan terangkan, apakah gamat itu secara detail. Gamat merupakan haiwan yang hidup di dasar laut, biasa dikenal sebagai Teripang , Sea cucumber atau hoi som. Terdapat kurang lebih 1000 species gamat, namun yang dapat dijadikan bahan makanan tidak lebih dari 40 species saja. Satu diantara Gamat yang dapat kita
konsumsi dan memiliki nilai pengobatan tradisonal yang istimewa adalah gamat species Stichopus hermanii (gamat Emas). Gamat emas mengandung banyak zat gizi seperti protein, mineral, omega 3 dan Bio Active Element. Dalam sejarah tradisional China Gamat telah digunakan sejak lebih dari 1000 tahun yang lalu untuk membantu mengatasi keluhan seperti menyembuhkan luka, meredakan rasa sakit di persendian, memperlancar perjalanan darah dan secara umum dikonsumsi sebagai hidangan istimewa untuk menjaga kesehatan karana dinilai sebagai ginseng laut. Demikian pula oleh masyarakat Malaysia di Pulau Langkawi, sejak ratusan tahun lalu telah menggunakan Gamat untuk pengubatan seperti radang sendi, astma, luka bakar, penyakit kulit dan sebagai minyak urut. Kini khasiat Gamat semakin luas dimana dapat membantu mengatasi masalah paru-paru, hipertensi, diabetes, dan juga bagi ibu bersalin yang mengalami pembedahan (caesar). Didukung dengan teknologi modern kini khasiat Gamat dapat anda peroleh dalam kemasan yang praktis dan hygienis dalam Jelly Gamat.

Bagaimana pula cara mengaplikasikannya?

baiklah, caranya begini ; jeli gamat diminum sebagai perawatan dari dalam. Sementara masalah yang timbul dari luaran hendaklah menyapunya di bahagian yang berkenaan dan meminumnya sekali. Dos minima yang disarankan adalah Minum 2-3 X 1 sdm/hari. Atau campurkan dengan 150 ml air. Minum sahaja seperti anda meminum sirap. mudah kan?

Anda akan rasa kesannya selepas 3 minggu hingga beberapa bulan.

Anda tidak perlu bimbang kerana produk jeli gamat tidak mempunyai kesan sampingan sama sekali dan selamat digunakan. Tidak seperti ubat-ubatan di hospital. Walaubagaimanapun di samping mengambil jeli gamat anda dinasihatkan untuk terus mengikut nasihat dan rawatan doktor di hospital atau klinik.

Makanan kesihatan Jeli Gamat Serigama telah melalui beberapa kajian saintifik, dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

Anda jangan salah faham. Tidak semestinya anda tidak mempunyai apa-apa penyakit, maka anda tidak perlu mengambilnya. Jeli gamat serigama adalah makanan kesihatan yang sesuai diambil oleh semua orang.

Sila klik pada link ‘testimoni pengguna’ di sebelah kanan website ini untuk mendengar apa kata mereka yang telah menggunakan produk Jeli Gamat Serigama. Mereka ingin berkongsi dengan anda pengalaman mereka menggunakan produk ini.

Iklan
Galeri | Pos ini dipublikasikan di Khusus Wanita, Kista dan Myom, Penyakit Dalam, Uncategorized dan tag , , , , , , , , , . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s